Shockout dempers

Bij Shockout zijn we toegewijd aan innovatie

WEET U WAT DEMPERS ZIJN?

De dempers bevinden zich in de gaten van het blad en verminderen de trillingen tot 60%. Omdat ze onder de vezel zitten, verstoren ze de natuurlijke terugslag van de bal niet en absorberen ze trillingen van binnenuit wanneer de vezel buigt na de inslag van de bal.

Om de doeltreffendheid te verifiëren, hebben wij een studie uitgevoerd waarbij onze antivibratoren werden goedgekeurd en gecertificeerd door de Hogere Technische School voor Industriële Ingenieurswetenschappen van de Polytechnische Universiteit van Madrid, volgens de UNE-EN-ISO 5349 norm. Mechanische trillingen. Meting en evaluatie van de blootstelling van de mens aan met de hand overgebrachte trillingen.

Minder vibratie

MINDER VIBRATIE

Vermindert de vibratie van uw shovel tot 60%. Het materiaal absorbeert de trillingen die ontstaan door de inslag van de bal op het racket.

Kracht van controle

POWER OF CONTROL

Plaats de dempers in het bovenste gedeelte om de kracht in uw slagen te verhogen en het racket "hardnekkiger" te maken, of plaats ze in het onderste gedeelte dichter bij de hand om meer controle te hebben.

Soliditeit

SOLIDITEIT

Ze verbeteren structureel de stevigheid van uw racket, waardoor de respons in blokken en veilingen verbetert.

DE EERSTE GRIP MET SCHUIM

DUAL PROGRIP

Voel in uw hand een grip met een andere en natuurlijke greep. De schuimband creëert een klein reliëf dat de grip verbetert, transpiratie onder controle houdt en de trillingen van uw racket of bat absorbeert.

SUPREME SPORT INLEGZOLEN SHOCKOUT

Onze inlegzolen zijn gemaakt van een schuim met hoge dichtheid dat opvalt door zijn elasticiteit, rebound en stevigheid. Het is een zacht, rubberachtig schuim dat met zijn onmiddellijke rebound aan de vraag naar comfort voldoet. Dankzij de hoge dichtheid voorkomt het vermoeidheid, biedt het een grotere demping en een groot herstel.


Bovendien is er een speciaal en specifiek materiaal in verwerkt voor de absorptie van negatieve trillingen, waardoor de druk van de impact bij elke fysieke activiteit wordt gedempt. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een hoog niveau van comfort, waardoor de druk op de plantaire steun wordt geminimaliseerd. Ze bieden comfort en gezondheid aan de voeten dankzij de combinatie van ademende materialen en de meest innovatieve technologieën die bij de fabricage zijn toegepast.


Gemaakt van gerecycled PET-weefsel dat dezelfde technische prestaties biedt op het gebied van vezels, duurzaamheid, hoge weerstand en functionaliteit als normale polyesters, maar dan op basis van een verantwoorde en ecologische productie. Het resultaat is een duurzamere stof die aan alle kwaliteitsnormen voldoet, gemaakt van gerecycleerde materialen, waaronder plastic flessen na consumptie en plastics opgevangen uit de zee, en zo bijdraagt tot het behoud van natuurlijke hulpbronnen en de vermindering van afval in het water van de planeet.

Inlegzolen
Ondergrip

VERBETERT DE GRIP

ONDERGRIP

Geniet van betere sensaties bij het slaan en meer comfort in je spel.

Gemaakt van een exclusief materiaal dat met een minimale dikte een groot dempend vermogen heeft. Absorbeert de trillingen die door de impact worden gegenereerd, waardoor de kans op blessures afneemt.

Samenwerken of wens je meer informatie?