Courthanger is opgericht met de missie om de opslag en organisatie van sportaccessoires te revolutioneren, specifiek gericht op de groeiende padelsport en de fitnessbranche.


Het bedrijf streeft ernaar om innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden die zowel functioneel als stijlvol zijn, met een bijzondere focus op duurzaamheid en gebruiksgemak.

Courthanger is een inspirerend voorbeeld van hoe een bedrijf kan floreren door een sterke visie, innovatieve producten en een toewijding aan duurzaamheid. Met een voortdurende streven naar verbetering en uitbreiding, wordt Courthanger een pionier in de padelsport, en dragen zij bij aan het verbeteren van de sportervaring voor spelers over de hele wereld.

De magnetische kleding / tassen hanger voor aan de padelbaan, bekend als de "COURTHANGER-hanger", biedt een revolutionaire manier om je sportkleding georganiseerd en droog te houden tijdens en na het spelen. Dit ingenieuze accessoire is ontworpen met het oog op gemak en functionaliteit, speciaal voor padelspelers die vaak kampen met chaotische kleedkamers en natte sportkleding.

Maak kennis met de ultieme metgezel voor padelliefhebbers: deCourthanger bidonvan 750 ml!

DeCourthanger bidonis ontworpen voor gemak en functionaliteit en is perfect om gehydrateerd te blijven tijdens intense wedstrijden.

Het magnetische ontwerp kan eenvoudig aan de zijkant van het hek van de padelbaan worden bevestigd, zodat uw drankje altijd binnen handbereik is.

Met een royale inhoud van 750 ml heb je voldoende hydratatie om je spel kracht bij te zetten.

Het is gemaakt van duurzame materialen en is gebouwd om de ontberingen van het veld te weerstaan.

Zeg vaarwel tegen omslachtige waterflessen en hallo tegen moeiteloze hydratatie met deze bidon vanCourthanger.

Blijf bij elke slok fris en gefocust op je spel!