3Action sportvoeding

De sportvoeding van 3Action kent zijn oorsprong in 1994 toen een Ingenieur Voedingsscheikunde op vraag van enkele beroepssporters een hoogwaardige sportvoeding wilde produceren. Onderzoek naar o.a. ‘krampbeheersing t.o.v. metabole zuren’ en ‘energy controlled sugars’ liggen zo aan de basis van deze sportvoeding. De introductie van de 3Action Antikramp / krampwerende formule en de ontwikkeling van een insuline beheersende sportvoeding vormen dan ook de bouwstenen van 3Action Sports Nutrition.

Padel supplementen

Doorheen de jaren werd het productassortiment van 3Action Sports Nutrition sterk uitgebreid, steeds rekening houdend met de efficiëntie, de kwaliteit en de smaak van de producten. Het huidige gamma bestaat uit producten die volledig zijn aangepast aan de noden van zowel de recreatieve als professionele sporters.

Voor de ontwikkeling en de productie van de sportvoedingsproducten en voedingssupplementen, werkt 3Action enkel met hoogwaardige grondstoffen, afkomstig van betrouwbare leveranciers.


Ter bevordering van de energie kan u in het gehele 3Action gamma Palatinose terugvinden. Palatinose is een bron van fructose en glucose,  die door bewerking is omgevormd tot een trage suiker. In combinatie met de andere aanwezige suikers zorgt Palatinose voor een nog meer gespreide aanlevering van energie.

Recovery
Spiervermoeidheid en krampen

Verder zijn een groot aantal producten van 3Action voorzien van een speciale formule om krampen en spiervermoeidheid te voorkomen. Door het gebruik van een juiste concentratie aan mineralen en hun interactieve activiteit (onderlinge werking) wordt een bufferend effect gecreëerd op het melkzuur. Concreet wil dit zeggen dat melkzuur veel langzamer ophoopt en krampen dus worden vermeden. 

De combinatie van bovengenoemde eigenschappen resulteren in een complete, kwalitatieve sportvoeding die zowel voor, tijdens als na de sportprestatie wordt gebruikt. Een jarenlange productresearch en het continu bijsturen zorgen alvast voor een kwalitatief sterk product voor extra kracht en energie. 


3Action Sports Nutrition ondersteunt zo atleten hun sportieve doelen op een efficiënte manier te bereiken!

Samenwerken of wens je meer informatie?